Informatie

Camping reglement

Campers

Caravans met een dubbele as zijn niet toegestaan op het campingterrein. Campers alleen op de door ons aangegeven plaatsen. 

Aankomst

Aankomst vanaf  14.00 uur. Vertrek voor 12.00 uur. (Tijdens Vierdaagse in overleg)

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan op de camping

Stilte

Na 23.00 uur is het absolute rust tot 7.00 uur. Tijdens de 4-daagse is het vanaf 21.00 uur absolute rust. 

 

Flora

Wees zuinig op alles wat hier groeit en bloeit. De struiken en fruitbomen  zijn geen speeltoestellen. 

Calamiteitenverzamelplaats

Calamiteitenverzamelplaats: ingang parkeerterrein camping bij verzamelbord.  

Sanitair

Het sanitair waar we trots op zijn dient schoon te zijn. Als u gebruik maakt van de douche   vragen wij u de trekker te gebruiken. Mocht de ruimte, ondanks de dagelijkse schoonmaak  vuil zijn, geef dit dan even door zodat wij er iets aan kunnen doen. 

 

Parkeren

auto’s zijn alleen op het kampeerterrein toegestaan bij aankomst en vertrek.  De auto kan daarna geparkeerd worden op het parkeerterrein. 

Kampvuur

Het maken van een kampvuur is verboden. Middels een hoge vuurkorf alleen in overleg met ons. 

Afval

GFT afval in de groene container, glas in de glasbak, papier in de papierbak, restafval ook in de daarvoor bestemde bak. Het eventuele chemisch toilet leeg maken op de aangegeven plaats, buiten achter de sanitaire voorziening. 

Speeltoestellen

Speeltoestellen bij de camping zijn vrij te gebruiken weliswaar op eigen risico. Voetballen alleen op de speelwei voor de boerderij. Trampolines max. 2 personen. Onder 6 jaar alléén onder begeleiding. 

Verboden terrein

Verboden terrein: achter en naast de westkant van de boerderij. Bovendien wijzen wij u op  het gevaar van de mestput. Het is absoluut verboden hier op te klimmen of er om heen te spelen! 

 

Grasmaaien

Elke week wordt het gras van de camping en van het speelveld gemaaid. Dit is ongeveer 1 hectare groot en duurt ongeveer 6 uur. Het geluid van de maaier is wat lastig. Let op dat er geen stenen, haringen of ijzer op het speelveld of de camping achterblijven.  Dit is slecht voor de maaier en het kan onverhoopt tijdens het maaien wegschieten. 

Werkzaamheden

U verblijft op het terrein van een boerderij waar dagelijks gewerkt wordt, ook buiten de normale kantoortijden! We doen ons best om geluidsoverlast te voorkomen. 
 

Contact

Voor vragen kunt u bellen 06-12650056.